Des dels Campanars 95
1.- Esquema del programa:

2.- Informacions parroquials

agenda parroquial

1.- Horaris de Missa Diari: PARRÒQUIA: Dilluns a les 8’00 h. i la resta de dies a les 19’30 h. CONVENT a les 18’45 h.

Els diumenges: CONVENT: 9; PARROQUIA: 10’30 h. i 12’00 en valencià, ERMITA: 13’00 h.

HORARI D’OBERTURA DE L’ESGLÉSIA Cada dia s’obri l’Església a les 8’30 h. del matí fins a les 10’30 h. A la vesprada s’obri a les 18’00 h.

HORARI DEL DESPATX PARROQUIAL:

De dilluns a dijous de 17’30 h. a 19’15 h. Encarna

CONFESSIONS: DIJOUS I DIVENDRES des de les 18’00 h. fins 19’15 h.

Oració Parroquial divendres a les 23’00 h.

Dos alumnes del Col·legi Parroquial  “Sant Antoni Abat” han resultat guardonades en el Premi Sambori de literatura en valencià

Una vegada més, els nostres alumnes de Secundària ens han donat una gran alegria ja que els treballs de les alumnes Anna Ibáñez Vidal (1r ESO) i Alba Mompó Bellver (4t ESO) han sigut guardonats en el Premi Sambori de literatura en valencià.

Tal i com vam informar a mitjans del mes de febrer, els treballs d’aquestes alumnes foren seleccionats en la Primera Fase del concurs, la fase Centres,  i passaren a la Segona Fase del concurs, la fase Trobada, on han hagut de concursar amb els treballs dels alumnes seleccionats de tots els centres participants  de la comarca de La Costera.

I un any més (i ja en van uns quants) en aquesta fase han resultat guardonats treballs d’alumnes d’ESO del nostre Col·legi. En concret, Alba Mompó Bellver ha rebut el 1r Premi en la categoria de Segon Cicle d’ESO per la seua obra Temps de lluita, mentres que Anna Ibáñez Vidal ha rebut el 2n Premi en la categoria de Primer Cicle d’ESO per la seua obra Aulos.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el proper divendres 19 d’abril, a les 19:30, a l’Auditori Municipal de Genovés, població que enguany acull la XXIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Costera. A l’igual que en anteriors ocasions, representants de l’Equip Directiu i del professorat de l’etapa de Secundària del Col·legi  acudirem a l’esmentat acte per tal d’acompanyar les nostres alumnes i els seus familiars en un moment tan bonic i important per a elles.

Des d’ací, la Titularitat, l’Equip Directiu i el Claustre de Professors del Col·legi volem donar-los l’ENHORABONA a Alba i a Anna, així com fer-la extensiva als seus pares i a les seues famílies. També volem agrair l’esforç de tots els alumnes i professors que han participat, així com encoratjar-los perquè continuen treballant i participant en aquest i altres concursos o projectes escolars.

– COMUNIONS DEL VICENT RIUS –

3.- La Web parroquial : http://www.parroquiacanals.com/  També Faceboock i Twitter

3.- Entrevista als alumnes de 6é de Primària del Col·legi Parroquial “Sant Antoni Abat”: Pablo Juan Ferrer,   Daniel López Morera,  Jorge Blanquer Belda i ens acompanya mn. Jesús Corbí, Cap d’estudis del Institut de Ciencies religioses d’Algemesi

 

Amb quin goig vos exalce, Senyor!

¡Amb quin goig vos exalce, Senyor! M’heu tret a flor d’aigua quan m’ofegava,

i no heu permès que se n’alegren els enemics. Senyor, m’heu arrancat de la terra dels morts,

quan ja m’hi afonava, m’heu tornat la vida.     R/

Canteu al Senyor, els qui l’estimeu, enaltiu la seua santedat. El seu rigor dura un instant,

el seu favor, tota la vida.A poca nit, tot eren plors,l’endemà, són crits de goig.     R/

Escolteu, Senyor, compadiu vos de mi;ajudeu-me, Senyor. Heu mudat en goig les meues penes,

Senyor, Déu meu, vos lloaré per sempre.     R/

 ________________

Lectura de l’evangeli segons sant Joan          21, 1-19

En aquell temps, Jesús encara s’aparegué als deixebles vora el llac de Tiberíades. L’aparició fou així: Es trobaven junts Simó Pere, Tomàs el Bessó, Natanael, de Canà de Galilea, els fills de Zebedeu i dos deixebles més. Simó Pere els digué:

– «Me’n vaig a pescar.» Els altres li responen: – «Nosaltres també hi anem.» Eixiren tots i pujaren a la barca, però, aquella nit, no pescaren res. Quan ja clarejava, Jesús s’aturà vora l’aigua, però els deixebles no el reconegueren.  . Ell els digué: – «Xicots, ¿no teniu res per a menjar?» Li contestaren: – «No.» Els digué: – «Tireu la xàrcia a la dreta de la barca i pescareu.» Ho feren així i ja no la podien traure de tant de peix com hi havia. Llavors, aquell deixeble que Jesús estimava diu a Pere. – «És el Senyor.» Així que Simó Pere sentí aquestes paraules, es posà la roba que s’havia tret i es llançà a l’aigua. Els altres deixebles, que eren només a uns noranta metres de terra, vingueren amb la barca, estirant la xàrcia plena de peix. Quan baixaren a terra, veieren un foc, amb peix i pa, coent-se damunt les brases. Jesús els diu: – «Porteu peixos dels que acabeu de pescar.» Simó Pere pujà a la barca i estirà cap a terra la xàrcia: hi havia cent cinquanta-tres peixos grossos. Tot i haver-hi tant de peix, la xàrcia no s’esgarrà. Jesús els digué: – «Veniu a esmorzar.» Cap dels deixebles no gosava preguntar li qui era; ja ho sabien que era el Senyor. Jesús s’acostà, prengué el pa i els el donava. Igual va fer amb el peix. Era la tercera vegada que Jesús s’apareixia als deixebles, després de ressuscitar d’entre els morts. [ Després d’esmorzar, Jesús diu a Simó Pere: – «Simó, fill de Joan, ¿m’estimes més que aquests?» Ell li contestà: – «Sí, Senyor; ja ho sabeu que vos estime.» Jesús li diu: – «Pastura els meus anyells.» Per segona vegada, li diu Jesús: – «Simó, fill de Joan, ¿m’estimes?» Ell li contesta: – «Sí, Senyor: ja ho sabeu que vos estime.» Jesús li diu: – «Pastura les meues ovelles.» Per tercera vegada, li diu Jesús: – «Simó, fill de Joan, ¿m’estimes?» Pere s’entristí que Jesús li preguntara per tercera vegada  si l’estimava  i li contestà; – «Senyor, vós ho sabeu tot, ja ho sabeu que vos estime.» Li diu Jesús: – «Pastura les meues ovelles.  T’ho dic amb tota veritat:  Quan eres jove, et cenyies tu mateix i anaves on volies,  però a les teues velleses, obriràs les mans  i un altre et cenyirà per portar-te allà on no vols.»  Jesús li deia això per indicar com seria la mort  amb què Pere havia de donar glòria a Déu.  Després d’aquestes paraules, Jesús afegí: – «Vine amb mi.»