Des dels Campanars 1101.- Esquema del programa

– Comencem el nostre programa manifestant el nostre dolor pel terrible accident ocorregut a Galicia. Ens unim en la pregaria  demanant al Senyor la pau per als difunts i la prompta recuperació dels ferits. I li demanem el do de la fe i del consol per als familiars que ploren la mort dels seus essers volguts.  Descansen en Pau!

2.- Informacions parroquials Pen (Angelus)

V.- L’ÀNGEL DEL SENYOR ANUNCIÀ A MARIA   R.- I ELLA CONCEBÉ PER OBRA DE L’ESPERIT SANT

V.- SÓC L’ESCLAVA DEL SENYOR R.- QUE ES COMPLESQUEN EN MI LES TEUES PARAULES

V.- EL QUI ÉS LA PARAULA ES VA FER HOME R.- I HABITÀ E NTRE NOSALTRES

(DÉU VOS SALVE, MARIA, PLENA DE GRÀCIA; EL SENYOR ÉS AMB VÓS; BENEÏDA SOU VÓS ENTRE TOTES LES DONES; I BENEÏT ÉS EL FRUIT DEL VOSTRE VENTRE, JESÚS. SANTA MARIA, MARE DE DÉU; PREGUEU PER NOSALTRES PECADORS, ARA I EN L’HORA DE LA NOSTRA MORT. AMÉN. )

V.- PREGUEU PER NOSALTRES, SANTA MARE DE DÉU. R.- PERQUÈ SIGUEM DIGNES DE LES PROMESES DE CRIST

INFONEU, SENYOR, LA VOSTRA GRÀCIA EN ELS NOSTRES CORS. I FEU QUE ELS QUI, PER L’ANUNCI DE L’ÀNGEL, HEM CONEGUT L’ENCARNACIÓ DE JESUCRIST, EL VOSTRE FILL, SIGUEM CONDUÏTS, PER LA SEUA PASSIÓ I LA SEUA CREU, A LA GLÒRIA DE LA RESURRECCIÓ. PER CRIST, SENYOR NOSTRE.

—————- Pen Paraules de tots sants ————————-

 

musica de fons –  CD 4 (peça 18/19)

 

agenda parroquial

 

1.- Horaris de Missa Diari: PARRÒQUIA: Dilluns a les 8’00 h. i la resta de dies a les 19’30 h. CONVENT a les 18’45 h. 

Els diumenges en agost: CONVENT A LES 8’00 TORRETA A LES 9’00 I PARROQUIA  11

 

HORARI DEL DESPATX PARROQUIAL:

Dilluns i dimecres de 11’00 h. a 12’00 h. (pel mati) De dilluns a dijous de 18’15 h. a 19’15 h. Encarna 

Els dijous a les 20’00 h. D. Victor

CONFESSIONS: DIVENDRES des de les 18’00 h. fins 18’30 h

ORACIÓ PARROQUIAL NO HI HA FINS NOU AVIS

—————————————————–

Fins que avisem l’Església no s’obrirà pel mati i per la vesprada a les 18’30 h.

De moment qualsevol necessitat que hi haja respecte a la sagristia s’heu de posar en contacte amb Vicent i Encarna en el despatx parroquial.

LA SETMANA QUE VE NO HI HAURÀ PROGRAMA

 

La Web parroquial :http://www.parroquiacanals.com/  També Faceboock i Twitter

 

PALABRAS DEL PAPA FRANCISCO

SANTA MISA EN LA BASÍLICA DEL SANTUARIO DE NUESTRA SEÑORA DE APARECIDA – HOMILÍA DEL SANTO PADRE FRANCISCO Miércoles 24 de julio de 2013

Hoy, en vista de la Jornada Mundial de la Juventud que me ha traído a Brasil, también yo vengo a llamar a la puerta de la casa de María —que amó a Jesús y lo educó— para que nos ayude a todos nosotros, Pastores del Pueblo de Dios, padres y educadores, a transmitir a nuestros jóvenes los valores que los hagan artífices de una nación y de un mundo más justo, solidario y fraterno. Para ello, quisiera señalar tres sencillas actitudes, tres sencillas actitudes: mantener la esperanza, dejarse sorprender por Dios y vivir con alegría. 

______________________________________________

VISITA AL HOSPITAL SAN FRANCISCO DE ASÍS DE LA PROVIDENCIA – V.O.T

MIÉRCOLES 24 DE JULIO DE 2013

En el Evangelio leemos la parábola del Buen Samaritano, que habla de un hombre asaltado por bandidos y abandonado medio muerto al borde del camino. La gente pasa, mira y no se para, continúa indiferente el camino: no es asunto suyo. No se dejen robar la esperanza. Cuántas veces decimos: no es mi problema. Cuántas veces miramos a otra parte y hacemos como si no vemos._____________________

VISITA A LA COMUNIDAD DE VARGINHA (MANGUINHOS)  DISCURSO DEL SANTO PADRE FRANCISCO

Jueves 25 de julio de 2013                  la Iglesia, «abogada de la justicia y defensora de los pobres ante intolerables desigualdades sociales y económicas, que claman al cielo» (Documento de Aparecida, 395), desea ofrecer su colaboración a toda iniciativa que pueda significar un verdadero desarrollo de cada hombre y de todo el hombre. Queridos amigos, ciertamente es necesario dar pan a quien tiene hambre; es un acto de justicia. Pero hay también un hambre más profunda, el hambre de una felicidad que sólo Dios puede saciar. Hambre de dignidad. No hay una verdadera promoción del bien común, ni un verdadero desarrollo del hombre, cuando se ignoran los pilares fundamentales que sostienen una nación, sus bienes inmateriales: la vida, que es un don de Dios, un valor que siempre se ha de tutelar y promover; la familia, fundamento de la convivencia y remedio contra la desintegración social; la educación integral, que no se reduce a una simple transmisión de información con el objetivo de producir ganancias; la salud, que debe buscar el bienestar integral de la persona, incluyendo la dimensión espiritual, esencial para el equilibrio humano y una sana convivencia; la seguridad, en la convicción de que la violencia sólo se puede vencer partiendo del cambio del corazón humano. 

________________________________________________

 

FIESTA DE ACOGIDA DE LOS JÓVENES SALUDO Y HOMILÍA DEL SANTO PADRE FRANCISCO Paseo marítimo de Copacabana, Río de Janeiro Jueves 25 de julio de 2013

 Viendo este mar, la playa y a todos ustedes, me viene a la mente el momento en que Jesús llamó a sus primeros discípulos a orillas del lago de Tiberíades. Hoy Jesús nos sigue preguntando: ¿Quieres ser mi discípulo? ¿Querés ser mi amigo? ¿Querés ser testigo del Evangelio? En el corazón8 del Año de la Fe, estas preguntas nos invitan a renovar nuestro compromiso cristiano. Sus familias y comunidades locales les han transmitido el gran don de la fe. Cristo ha crecido en ustedes. Hoy quiere venir aquí para confirmarlos en esta fe, la fe en Cristo vivo que habita en ustedes, pero he venido yo también para ser confirmado por el entusiasmo de la fe de ustedes. Ustedes saben que en la vida de un obispo hay tantos problemas que piden ser solucionados. Y con estos problemas y dificultades, la fe del obispo puede entristecerse, Qué feo es un obispo triste. Qué feo, que es. Para que mi fe no sea triste he venido aquí para contagiarme con el entusiasmo de ustedes. 

´´´´´´

137, 1-2a.2bc-3.6-7.8 (R/:  3a)

R/ Senyor, sempre que vos invocava m’heu escoltat.

Vos enaltisc amb tot el cor, Senyor, vos vull cantar a la presència dels àngels. Em prosterne davant del santuari.   

Enaltisc el vostre nom, perquè estimeu i sou fidel. Sempre que vos invocava, m’heu escoltat, 

heu enfortit la meua ànima.     R/

El Senyor és excels, però es mira els humils, mentre que els altius, els esguarda de lluny.

Si passe entre perills, em guardeu la vida, atureu amb la mà l’enemic.La vostra dreta em salva.     R/

Que el Senyor continue afavorint-me. El vostre amor perdura sempre. Acabeu la vostra obra, Senyor.     R/

____________________________________________________

4.– Salm i evangeli de la setmana ´

 

Evangeli segons sant Lluc  11, 1-13

Un dia, Jesús pregava en un lloc. Quan hagué acabat, un dels deixebles li demanà: – «Senyor, ensenyeu-nos una pregària com la que Joan ensenyà als seus deixebles.» Jesús els digué: – «Quan pregueu, digueu: Pare siga santificat el vostre nom, vinga el vostre Regne, doneu-nos cada dia el pa de demà, i perdoneu-nos els pecats, que nosaltres mateixos també perdonem tots els nostres deutors, i no permeteu que caiguem en la temptació.» Després, els deia: – «Afigureu-vos que algú té un amic,  i aquest el va a trobar a mitjanit i li diu: –”Amic, deixa’m tres pans, que acaba d’arribar de viatge un amic meu i no tinc res per donar-li.”  ¿Qui de vosaltres li respondria des de dins: –”No em molestes; la porta ja és tancada  i jo i els meus fills ja estem al llit; no em puc alçar a donar-te’ls?” Vos assegure  que, si no us alçàveu per fer un favor a l’amic, la mateixa impertinència us obligaria a alçar-vos per donar-li tots els pans que necessita. I jo vos dic: demaneu, i Déu vos donarà; busqueu i trobareu; toqueu, i us obrirà; perquè tothom qui demana, rep, tothom qui busca, troba; a tothom qui toca, li obrin. Afigureu-vos que un fill demana un peix al seu pare. ¿Qui de vosaltres li donaria una serp en lloc del peix? O bé, que li demana un ou. ¿Qui de vosaltres li donaria un escorpí? Penseu, per tant, que si vosaltres que sou roïns, sabeu donar coses bones als vostres fills, molt més el Pare del cel donarà l’Esperit Sant als qui li’l demanen.»

Paraula del Senyor. 

5.- Entrevista Juniors, Escola d’estiu del Col·legi Parroquial